Service en Onderhoud

Bouman Service & Onderhoud is geen servicemonteur in de traditionele betekenis dat wij u kunnen helpen bij bijvoorbeeld een storing. Onze dienstverlening is er op gericht de klanten als totaalleverancier te ontzorgen bij het turn-key opleveren van een nieuwe machine, een optimalisatie of een modificatie.

Structureel gepland onderhoud

Hoe succesvoller een productiebedrijf, hoe intensiever de machines worden gebruikt, hoe groter de kans op storingen.  En van storingen is bekend dat ze altijd optreden op een ongelegen moment. De beste manier om storingen te voorkomen, is door structureel gepland onderhoud. Ook daarbij is Bouman Service & Engineering u graag van dienst met praktische kennis en jarenlange ervaring.

reparaties

Onderdelen vervangen

Oorzaak nummer één van storingen is uiteraard de slijtage van onderdelen. Die moeten zowel bij storingen als bij onderhoud worden vervangen. Dat kan financieel behoorlijk in de papieren lopen als u versleten onderdelen vervangt door originele merkexemplaren. U kunt er ook voor kiezen om deze onderdelen te laten vervaardigen door Bouman Service & Engineering. Die zijn kwalitatief net zo goed of beter, maar aanzienlijk vriendelijker geprijsd.

Storingsdienst

Het is reeds opgemerkt dat storingen altijd optreden op de meest ongelegen momenten. En 100% voorkomen gaat niet; hoe goed uw machinepark ook wordt onderhouden. Daarom stopt onze dienstverlening niet om 17.00 uur. Bij dringende problemen kunt u ons altijd bellen en vinden we altijd een oplossing om uw machines weer snel draaiende te krijgen.