Machine Bouw

Een effectief en efficiënt productieproces begint met een goede machine c.q. goed machinepark. Bouman Service & Engineering heeft 25 jaar ervaring met het ontwikkelen en bouwen van machines.

IMG_20181213_195412522~3

In aanloop naar de bouw

Het ontwerpen en bouwen van een goede machine start met een heldere definitie van de taken die ervan worden verwacht. Maar ook gebruikersgemak, veiligheid en milieueisen zijn uiteraard van groot belang.

Op basis van deze – samen met u als klant – geformuleerde specificaties komen wij met een voorstel. Om u vervolgens alle gelegenheid te bieden wijzigingen aan te geven op basis waarvan wij het voorstel aanpassen. Pas wanneer u voor 100% tevreden bent over de plannen, gaan wij over tot de daadwerkelijke bouw van de machine.

IMG_0681

Turn-key oplevering

Bouman Service & Engineering levert nieuwe machines gebruiksklaar (turn-key) op. In praktische zin betekent dit dat u uw nieuwe machine na installatie direct in gebruik kunt nemen.

Al onze machines zijn voorzien van een CE-markering als waarborg voor machineveiligheid, energieconsumptie en beveiliging voor mens en milieu.

optimaliseren

Optimaliseren van onderdelen en/of machines

Een succesvolle onderneming kijkt voortdurend kritisch naar het eigen productieproces. Het kan immers altijd beter en sneller. Met die blik ontstaat automatisch de wens of noodzaak om bestaande machines te upgraden of aan te passen aan de (veranderde) productie.

Bouman Service & Engineering is klant graag van dienst met het optimaliseren van de machines om de prestaties te verbeteren en de efficiency te waarborgen.

IMG_6160_reparatie

Reparaties

Ook reparaties vormen een belangrijk onderdeel van een effectieve productie. Hoe intensiever het productieproces, hoe nadrukkelijker de slijtage van onderdelen en daarmee de kans op storing. Dan is het goed te weten dat klanten ons altijd kunt bellen voor een reparatie. En bij dringende problemen vinden we altijd een passende oplossing. Wij zetten alles op alles zodat onze klanten snel weer aan het werk kunnen.